Morkas sumalti arba sutrinti trintuve, sumaišyti su avižiniais dribsniais ir pagal skonį įdėti druskos. Palaikyti 20 min. ir daryti nedidelius paplotėlius, pavolioti juos miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti karštus arba šaltus.
Autorius: rm
INGREDIENTAI:
3 vienetai morkų (virtos)
šiek tiek kvietinių miltų (arba džiūvesėliai)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
0.5 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sumalti arba sutrinti trintuve, sumaišyti su avižiniais dribsniais ir pagal skonį įdėti druskos. Palaikyti 20 min. ir daryti nedidelius paplotėlius, pavolioti juos miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Patiekti karštus arba šaltus.