REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš anksto išsikepi moliūgo, sutrinti ir atsipilti 750 gramų. Įmaišyti cinamoną, pusės citrinos sulčių.
- Miltus, druską suberti į dubenį, dėti atšaldytą sviestą ir kapoti peiliu, kol pasidarys trupinėliai. Įpilti 5 šaukštus saldaus svarainių sirupo ir suminkyti tešlą. Ja iškloti torto formą ir padėti į šaldytuvą.
Išplakti gerai kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Supilti grietinę, sumaišytą su krakmolu, varške ir permaišyti vėl.
Moliūgų masę sumaišyti su varškės - kiaušinių mase.
Pilti į tortinę, išklotą tešla. - Dėti į karštą orkaitę.
Kepti apie 50 min.
Dar karštą aptarkuoti baltu šokoladu.
Valgyti šaltą.
Skanaus! Vanilinį cukrų aš kartais pakeičiu imbieru.
REKLAMA