Moliūgo, morkų, krapų drebučiai labai tiks su karštomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 500 mililitrų sultinio
- 200 gramų moliūgų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas želatinos
- 2 arbatiniai šaukšteliai krapų
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos sultinyje apie 10 minučių verdu smulkintą svogūną, morką ir moliūgą. Daržoves nukošiu, o į atvėsusį sultinį beriu želatiną, palieku, kad išbrinktų apie 2 valandas. Vėliau pakaitinu, kad želatina ištirptų.
- Į sultinį supilu moliūgą ir svogūną, sutrinu trintuvu iki vientisos masės.
- Indą puošiu pjaustyta morka, krapais ir supilu moliūgo masę, palieku šaltai apie 8 valandas.
REKLAMA