1 kilogramas moliūgų (nuskustas ir išskobto, sutarkuotas burokine tarka)
2 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
100 gramų pieno
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną sutarkuoju burokine tarka, sūrį taip pat, viską sumaišau su faršu, įmušu kiaušinius, sukratau miltus, prieskonius ir gerai išmaišau. Tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta, kepam ant silpnos ugnies.
Autorius: aiste
INGREDIENTAI:
1 kilogramas moliūgų (nuskustas ir išskobto, sutarkuotas burokine tarka)
2 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
100 gramų pieno
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną sutarkuoju burokine tarka, sūrį taip pat, viską sumaišau su faršu, įmušu kiaušinius, sukratau miltus, prieskonius ir gerai išmaišau. Tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta, kepam ant silpnos ugnies.