• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 2 stiklinės miltai
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 2 stiklinės kopūstų ((rauginti))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 0.5 stiklinės vandens
  • 2 stiklinės miltai
  • šiek tiek druskos
  • Įdarui:
  • 2 stiklinės kopūstų ((rauginti))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 14

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.
  2. Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.
  3. Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
    Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 ° temp. įdarytos paprikos kitaip temperatūroje 20 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų