Jautieną susmulkinti pailgomis juostelėmis ir apkepti kartu su svogūnu ir morkyte aliejuje. Burokėlius sutarkuoti ir sudėti į puodą, užpilti jautienos sultiniu. Sudėti jautieną, virtas pupeles ir grybus. Įdėti du lauro lapelius ir saujelę rutulinių pipirū. Virti ant lėtos ugnies apie 20 min. Valgyti su grietine ir juoda duona su sviestu bei svogūnų laiškais.
SKANAUS!
Autorius: anna
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
100 gramų jautienos
100 gramų konservuotų pupelių
2 vienetai burokėlių (virti)
50 gramų grybų (džiovinti (arba grybų sultinys))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną susmulkinti pailgomis juostelėmis ir apkepti kartu su svogūnu ir morkyte aliejuje. Burokėlius sutarkuoti ir sudėti į puodą, užpilti jautienos sultiniu. Sudėti jautieną, virtas pupeles ir grybus. Įdėti du lauro lapelius ir saujelę rutulinių pipirū. Virti ant lėtos ugnies apie 20 min. Valgyti su grietine ir juoda duona su sviestu bei svogūnų laiškais.