INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti)
- 6 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek garstyčių
- 1 svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek acto (3%)
- 75 gramai kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, obuolius supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurką - pusžiedžiais, silkę - gabaliukais.
Svogūną sutarkuoti su stambia tarka.
Viską sumaišyti su aliejumi, garstyčiomis, actu, druska, pipirais ir petražolėmis.
Šoninę apkepinti aliejuje, sudėti į mišrainę ir išmaišyti.
Autorius: Lialia
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (marinuoti)
- 6 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek garstyčių
- 1 svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 vienetai silkių (filė)
- šiek tiek acto (3%)
- 75 gramai kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves, obuolius supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurką - pusžiedžiais, silkę - gabaliukais.
Svogūną sutarkuoti su stambia tarka.
Viską sumaišyti su aliejumi, garstyčiomis, actu, druska, pipirais ir petražolėmis.
Šoninę apkepinti aliejuje, sudėti į mišrainę ir išmaišyti.
Autorius: Lialia
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI