Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su žirneliais. Kiaušinius, kininį kopūstą susmulkinti ir sudėti į žirnelius. Ant viršaus sudėti midijas, galima užpilti šiek tiek midijų marinato. Sudėti prieskonius ir viską išmaišyti.
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
300 gramų žirnių (konservuoti)
4 vienetai kiaušinių
100 gramų majonezo
1/4 arbatinio šaukštelio druskos
200 gramų midijų (marinuotos)
200 gramų kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir sumaišyti su žirneliais. Kiaušinius, kininį kopūstą susmulkinti ir sudėti į žirnelius. Ant viršaus sudėti midijas, galima užpilti šiek tiek midijų marinato. Sudėti prieskonius ir viską išmaišyti.