INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulienos kumpio (nedidelis)
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- 400 gramų pievagrybių
- 150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame kumpį. Pakepiname svogūnus su pievagrybiais. Išverdame kiaušinius. Palaukiame, kol visi produktai atauš.
Sluoksniuojame mišrainę. Pirmas sluoksnis- supjaustytas kumpis sumaišytas su majonezu. Antras- pakepinti grybai su svogūnais, apipilti sluoksneliu majonezo. Trečias- sutarkuoti kiaušiniai, apipilti majonezu. Ketvirtas- tarkuotas sūris. Ketvirto sluoksnio apipilti majonezu nebūtina.
Mišrainės viršų papuošiame alyvuogėmis, kraštus apdėliojame čipsais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
- 100 gramų alyvuogių (juodosios, be kauliukų)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulienos kumpio (nedidelis)
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- 400 gramų pievagrybių
- 150 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išverdame kumpį. Pakepiname svogūnus su pievagrybiais. Išverdame kiaušinius. Palaukiame, kol visi produktai atauš.
Sluoksniuojame mišrainę. Pirmas sluoksnis- supjaustytas kumpis sumaišytas su majonezu. Antras- pakepinti grybai su svogūnais, apipilti sluoksneliu majonezo. Trečias- sutarkuoti kiaušiniai, apipilti majonezu. Ketvirtas- tarkuotas sūris. Ketvirto sluoksnio apipilti majonezu nebūtina.
Mišrainės viršų papuošiame alyvuogėmis, kraštus apdėliojame čipsais.
Autorius: Marija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI