• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (Krūtinėlė (virta ar rūkuta))
  • 200 gramų slyvų (džiovintos)
  • 400 gramų pievagrybių
  • 300 gramų agurkų (švieži)
  • 200 gramų morkų (koriejietiškos)
  • Papuošimui:
  • šiek tiek krekerių (sūrūs)
  • šiek tiek špinatų (lapai)
  • šiek tiek ridikėlių
  • šiek tiek sulčių (mėlynųjų kopūstų)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų vištiena (Krūtinėlė (virta ar rūkuta))
  • 200 gramų slyvų (džiovintos)
  • 400 gramų pievagrybių
  • 300 gramų agurkų (švieži)
  • 200 gramų morkų (koriejietiškos)
  • Papuošimui:
  • šiek tiek krekerių (sūrūs)
  • šiek tiek špinatų (lapai)
  • šiek tiek ridikėlių
  • šiek tiek sulčių (mėlynųjų kopūstų)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu.
    1 sluoksnis – vištiena,
    2 sluoksnis – džiovintos slyvos,
    3 sluoksnis – grybai,
    4 sluoksnis – agurkas,
    5 sluoksnis – korietiškos morkos.
  2. Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų