• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 180 mililitrų cukraus (1 stiklinė)
  • 2 vienetai persikų
  • 4 lašai vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 200 gramų varškės
  • 200 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
    Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
    Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
    Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
    Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
    Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
    Skanaus!

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 180 mililitrų cukraus (1 stiklinė)
  • 2 vienetai persikų
  • 4 lašai vanilės
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 200 gramų varškės
  • 200 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
    Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
    Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
    Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
    Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
    Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
    Skanaus!

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų