Į varškę suberti vanilinį bei paprastą cukrų ir gerai išmaišyti. Varškę padalinti į dvi dalis, o į vieną iš jų įdėti kakavos ir išmaišyti. Tada statyti tortuką: sausainis, sluoksnis varškės su kakava, sausainis, sluoksnis varškės be kakavos ir t.t. Ant viršaus turėtų būti varškė. Puošti galima kaip tik patinka. Skanaus!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
1 arbatinis šaukštelis kakavos
4 vienetai sausainių
100 gramų varškės
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę suberti vanilinį bei paprastą cukrų ir gerai išmaišyti. Varškę padalinti į dvi dalis, o į vieną iš jų įdėti kakavos ir išmaišyti. Tada statyti tortuką: sausainis, sluoksnis varškės su kakava, sausainis, sluoksnis varškės be kakavos ir t.t. Ant viršaus turėtų būti varškė. Puošti galima kaip tik patinka. Skanaus!