Išlydytą sviestą (margariną) su cukrumi ir kiaušiniais gerai išplakame. Po to dedame druską, žievelę, miltus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišome ir atšaldome šaldytuve 1-2val. Šaltą masę dedame į formeles ir galima uždėti šviežių uogų ( šį kartą dėjau šviežias mėlynes). Kepti 200 laipsnių temperatūroje 20-25min. Skanaus!
Autorius: Airida
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų (žievelė)
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
150 gramų sviesto
7/10 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydytą sviestą (margariną) su cukrumi ir kiaušiniais gerai išplakame. Po to dedame druską, žievelę, miltus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišome ir atšaldome šaldytuve 1-2val. Šaltą masę dedame į formeles ir galima uždėti šviežių uogų ( šį kartą dėjau šviežias mėlynes). Kepti 200 laipsnių temperatūroje 20-25min. Skanaus!