Varškę ištrinti su stikline cukraus ir trim kiaušiniais. Įberti pusę šaukštelio sodos, šlakelį vanilinio cukraus ar romo esencijos, citrinos rūgšties ir viską sumaišyti su miltais. Miltų berti tiek, kad tešla būtų kietoka. Iš gautos tešlos daryti nedideles spurgytes ir virti riebaluose. Ataušusias apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus.
Autorius: Mildutė
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio sodos
500 gramų varškės
šiek tiek vanilinio cukraus (ar romo esencija)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę ištrinti su stikline cukraus ir trim kiaušiniais. Įberti pusę šaukštelio sodos, šlakelį vanilinio cukraus ar romo esencijos, citrinos rūgšties ir viską sumaišyti su miltais. Miltų berti tiek, kad tešla būtų kietoka. Iš gautos tešlos daryti nedideles spurgytes ir virti riebaluose. Ataušusias apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus.