• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 vienetai česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų (nedideli)
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir bulves supjaustyti kubeliais ir dedi į puodą su trupučiu vandens ant viryklės. Supjaustyti svogūnus, česnako skilteles susmulkinti, pievagrybius taip pat nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Faršą dėti į keptuvę ir apkepinti, po to sudėti svogūnus, česnaką ir pievagrybius ir dar truputi pakepinti. Po to viską sudėti į puodą ir troškinti, nepamirškite pridėti prieskonių pagal skonį, taip pat pomidorų padažo.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 2 vienetai česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų (nedideli)
  • 150 gramų kiaulės faršo
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas ir bulves supjaustyti kubeliais ir dedi į puodą su trupučiu vandens ant viryklės. Supjaustyti svogūnus, česnako skilteles susmulkinti, pievagrybius taip pat nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Faršą dėti į keptuvę ir apkepinti, po to sudėti svogūnus, česnaką ir pievagrybius ir dar truputi pakepinti. Po to viską sudėti į puodą ir troškinti, nepamirškite pridėti prieskonių pagal skonį, taip pat pomidorų padažo.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų