Morkas ir bulves supjaustyti kubeliais ir dedi į puodą su trupučiu vandens ant viryklės. Supjaustyti svogūnus, česnako skilteles susmulkinti, pievagrybius taip pat nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Faršą dėti į keptuvę ir apkepinti, po to sudėti svogūnus, česnaką ir pievagrybius ir dar truputi pakepinti. Po to viską sudėti į puodą ir troškinti, nepamirškite pridėti prieskonių pagal skonį, taip pat pomidorų padažo.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
2 vienetai česnakų
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų (nedideli)
150 gramų kiaulės faršo
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
šiek tiek pievagrybių
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas ir bulves supjaustyti kubeliais ir dedi į puodą su trupučiu vandens ant viryklės. Supjaustyti svogūnus, česnako skilteles susmulkinti, pievagrybius taip pat nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Faršą dėti į keptuvę ir apkepinti, po to sudėti svogūnus, česnaką ir pievagrybius ir dar truputi pakepinti. Po to viską sudėti į puodą ir troškinti, nepamirškite pridėti prieskonių pagal skonį, taip pat pomidorų padažo.