• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas paprikų (maža, raudona)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų pupelių (raudonosios)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištos filė
  • 1 vienetas jelapenų (arba žalia paprika)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (čili)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 2 porcijoms.

    Vištienos filė supjaustome kubeliais ir pakepame keptuvėje,o iškepus dedame šaukštą medaus ir dar pakepame 2 min.
    Pomidorus nulupame, papriką , jalapeną, svogūną, česnaką susmulkiname ir viską apkepame. Imame didelį puodą, į jį dedame vištieną, apkeptas daržoves, pupeles, užpilame vištienos sultiniu kad gerai apsemtų, dedame garstyčių, čili prieskonių gerą šaukštą, druskos ir viską troškiname ant lėtos ugnies. Po 20 min išjungiame, suberiame kukurūzus ir skanaujame.

    Puikiai tinka su šviežia traškia bandele ar šviežiomis salotomis.

Autorius: ele

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 1 vienetas paprikų (maža, raudona)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 100 gramų pupelių (raudonosios)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištos filė
  • 1 vienetas jelapenų (arba žalia paprika)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (čili)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ingredientai nurodyti 2 porcijoms.

    Vištienos filė supjaustome kubeliais ir pakepame keptuvėje,o iškepus dedame šaukštą medaus ir dar pakepame 2 min.
    Pomidorus nulupame, papriką , jalapeną, svogūną, česnaką susmulkiname ir viską apkepame. Imame didelį puodą, į jį dedame vištieną, apkeptas daržoves, pupeles, užpilame vištienos sultiniu kad gerai apsemtų, dedame garstyčių, čili prieskonių gerą šaukštą, druskos ir viską troškiname ant lėtos ugnies. Po 20 min išjungiame, suberiame kukurūzus ir skanaujame.

    Puikiai tinka su šviežia traškia bandele ar šviežiomis salotomis.

Autorius: ele

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų