• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 100 gramų cukraus
  • 140 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 47 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai viską išmaišykite iki vienalytės masės. Suberkite citrinos žievelę ir išmaišykite.

    Į kiaušinių ir cukraus plakinį suberkite maltus migdolus. Į plakinio dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Paruoštą masę dėkite į šaldytuvą 20 - 25 minutėms.

    Pirštų galiukus sušlapinkite vandeniu ir iš tešlos formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir dėkite juos į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Tarp sausainių palikite 5 cm atstumą.

    Kepkite 170 - 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

    Skanaus.

Autorius: As

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 100 gramų cukraus
  • 140 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 47 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, įmuškite kiaušinį ir gerai viską išmaišykite iki vienalytės masės. Suberkite citrinos žievelę ir išmaišykite.

    Į kiaušinių ir cukraus plakinį suberkite maltus migdolus. Į plakinio dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite. Paruoštą masę dėkite į šaldytuvą 20 - 25 minutėms.

    Pirštų galiukus sušlapinkite vandeniu ir iš tešlos formuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir dėkite juos į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Tarp sausainių palikite 5 cm atstumą.

    Kepkite 170 - 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

    Skanaus.

Autorius: As

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų