Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.
Autorius: http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
80 mililitrų cukraus
120 mililitrų migdolų (malti)
180 mililitrų kvietinių miltų
110 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmaišyti cukrų su minkštu sviestu iki purios masės. Įmaišyti paprastus ir migdolų miltus. Šaukštu kabinti tešlą, formuoti ragelius ir dėti į kepimo popieriumi išlotą skardą. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 min.