Ištirpintą pravėsusį sviestą atsargiai sumaišome su migdolais, kiaušinių baltymais, cukrumi bei miltais. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ant jo dedame po nubrauktą šaukštą migdolų masės, taip suformuodami nedidelius blynelius. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Skanaukite į valias!
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
140 gramų cukraus (rudasis)
200 gramų migdolų (plokštelės)
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
30 gramų kvietinių miltų
40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintą pravėsusį sviestą atsargiai sumaišome su migdolais, kiaušinių baltymais, cukrumi bei miltais. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir ant jo dedame po nubrauktą šaukštą migdolų masės, taip suformuodami nedidelius blynelius. Kepame apie 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Skanaukite į valias!