Pieną pašildome, įdedame cukraus ir mieles. Išmaišome. Suberiame 2 stiklines išsijotų miltų ir užminkome tešlą. Ją uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltai pakilti.
Sudedame kiaušinius, druską ir likusius miltus. Gerai suminkome ir vėl dedame pakilti.
Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Tešlą patogu kabinti su šaukštu, pamirkytu vandenyje.
Autorius: Kazimiera
INGREDIENTAI:
1.5 valgomojo šaukšto cukraus
2 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
3/4 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pieną pašildome, įdedame cukraus ir mieles. Išmaišome. Suberiame 2 stiklines išsijotų miltų ir užminkome tešlą. Ją uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltai pakilti.
Sudedame kiaušinius, druską ir likusius miltus. Gerai suminkome ir vėl dedame pakilti.
Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Tešlą patogu kabinti su šaukštu, pamirkytu vandenyje.