• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 kilogramas vištiena (mėsos gabaliukai be kaulo)
  • šiek tiek druskos (česnakinė)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustą bulvę sutarkuojame, o nuskustą morką supjaustome su bulvių skustuku.
    Visa tai įmaišome į faršą.
    Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedame vieną prie kito vištienos gabaliukus, juos pabarstome prieskoniais ir druska.
    Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve bei morka.
    Po to viską susukame spausdami į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu).
    Suvyniojame į polietileno plėvelę, po to į marlę arba paklodės skiautę ir perrišame.
    Verdame apie 1,5 val.
    Po to paslegiame (geriausiai per naktį).
    Kitą dieną pjaustome riekelėmis ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 kilogramas vištiena (mėsos gabaliukai be kaulo)
  • šiek tiek druskos (česnakinė)
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustą bulvę sutarkuojame, o nuskustą morką supjaustome su bulvių skustuku.
    Visa tai įmaišome į faršą.
    Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedame vieną prie kito vištienos gabaliukus, juos pabarstome prieskoniais ir druska.
    Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve bei morka.
    Po to viską susukame spausdami į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu).
    Suvyniojame į polietileno plėvelę, po to į marlę arba paklodės skiautę ir perrišame.
    Verdame apie 1,5 val.
    Po to paslegiame (geriausiai per naktį).
    Kitą dieną pjaustome riekelėmis ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų