• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 100 mililitrų jogurto (be priedų, tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakame su jogurtu ir druska. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į jogurto ir kiaušinio plakinį.
    Gerai išminkytą tešlą paliekame inde, uždengiame rankšluosčiu ir paliekame 1 valandai šiltoje vietoje.
    Faršą išmaišome su druska ir pipirais.
    Tešlą iškočiojame iki ilgo lapo ir ištepame jį faršu.
    Susukame ritinį ir supjaustome 2-3 cm griežinėliais.
    Į duodą įpilame šiek tiek aliejaus ir suberiame smulkintą svogūną. Pakepiname apie 2-3 minutes. Sudedame kubeliais supjaustytas bulves, prieskonių (pagal skonį), užpilame viską vandeniu (tiek, kad apsemtų bulves).
    Kai užverda, ugnį sumažiname ir sudedame mėsos griežinėlius ant bulvių. Verdame apie 40-50 minučių.

Autorius: Rūta

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 100 mililitrų jogurto (be priedų, tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos (tešlai)
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinį išplakame su jogurtu ir druska. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į jogurto ir kiaušinio plakinį.
    Gerai išminkytą tešlą paliekame inde, uždengiame rankšluosčiu ir paliekame 1 valandai šiltoje vietoje.
    Faršą išmaišome su druska ir pipirais.
    Tešlą iškočiojame iki ilgo lapo ir ištepame jį faršu.
    Susukame ritinį ir supjaustome 2-3 cm griežinėliais.
    Į duodą įpilame šiek tiek aliejaus ir suberiame smulkintą svogūną. Pakepiname apie 2-3 minutes. Sudedame kubeliais supjaustytas bulves, prieskonių (pagal skonį), užpilame viską vandeniu (tiek, kad apsemtų bulves).
    Kai užverda, ugnį sumažiname ir sudedame mėsos griežinėlius ant bulvių. Verdame apie 40-50 minučių.

Autorius: Rūta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų