Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite. Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite apie 5 valandas. Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
500 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek raudonųjų pipirų
100 gramų vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite. Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite apie 5 valandas. Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.