• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų
  • 100 gramų vyno acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
    Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
    Laikykite apie 5 valandas.
    Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.

Autorius: Ugnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek raudonųjų pipirų
  • 100 gramų vyno acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustykite vištieną, svogūną smulkiai sukapokite.
    Į dubenį ant vištienos ir svogūno suberkite prieskonius, supilkite actą ir citrinos sultis. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą.
    Laikykite apie 5 valandas.
    Kepkite, suvėrę ant iešmų, grilyje 20 minučių.

Autorius: Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų