• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (smulkintas)
  • 3 česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 2/5 stiklinės pomidorų pastos (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 360 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (jautienai)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (džiovinti, smulkinti)
  • 3 vienetai bandelių
  • 0.5 stiklinės mocarelos sūrio (tarkuotas)
  • 0.5 stiklinės padažo (BBQ)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos faršą sumaišyti su smulkintais pomidorais, svogūnu, česnaku, prieskoniais, žalumynais, petražolėmis bei baziliku.
    Iš paruoštos mėsos suformuoti nedidelius kukuliukus ir apkepti juos didelėje keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Galiausiai supilti BBQ padažą ir, ant mažos ugnies, uždengus, patroškinti apie 50-60 min.
    Ištroškinus sudėti ant perpus perpjautų bandelių, dar užpilti nuo trokinimo likusio padažo ir apibarstyti mocarela sūriu.
    Valgyti, kol dar šilta.
    Skanaus.

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (smulkintas)
  • 3 česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 2/5 stiklinės pomidorų pastos (smulkinti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 360 gramų jautienos faršo
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (jautienai)
  • 1 valgomasis šaukštas žalumynų (džiovinti, smulkinti)
  • 3 vienetai bandelių
  • 0.5 stiklinės mocarelos sūrio (tarkuotas)
  • 0.5 stiklinės padažo (BBQ)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos faršą sumaišyti su smulkintais pomidorais, svogūnu, česnaku, prieskoniais, žalumynais, petražolėmis bei baziliku.
    Iš paruoštos mėsos suformuoti nedidelius kukuliukus ir apkepti juos didelėje keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
    Galiausiai supilti BBQ padažą ir, ant mažos ugnies, uždengus, patroškinti apie 50-60 min.
    Ištroškinus sudėti ant perpus perpjautų bandelių, dar užpilti nuo trokinimo likusio padažo ir apibarstyti mocarela sūriu.
    Valgyti, kol dar šilta.
    Skanaus.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų