Jautienos faršą sumaišyti su smulkintais pomidorais, svogūnu, česnaku, prieskoniais, žalumynais, petražolėmis bei baziliku. Iš paruoštos mėsos suformuoti nedidelius kukuliukus ir apkepti juos didelėje keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Galiausiai supilti BBQ padažą ir, ant mažos ugnies, uždengus, patroškinti apie 50-60 min. Ištroškinus sudėti ant perpus perpjautų bandelių, dar užpilti nuo trokinimo likusio padažo ir apibarstyti mocarela sūriu. Valgyti, kol dar šilta. Skanaus.
Jautienos faršą sumaišyti su smulkintais pomidorais, svogūnu, česnaku, prieskoniais, žalumynais, petražolėmis bei baziliku. Iš paruoštos mėsos suformuoti nedidelius kukuliukus ir apkepti juos didelėje keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Galiausiai supilti BBQ padažą ir, ant mažos ugnies, uždengus, patroškinti apie 50-60 min. Ištroškinus sudėti ant perpus perpjautų bandelių, dar užpilti nuo trokinimo likusio padažo ir apibarstyti mocarela sūriu. Valgyti, kol dar šilta. Skanaus.