INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (smulkinti, (padažui))
- 500 gramų pomidorų pastos (trinti, (padažui))
- 100 mililitrų sultinio (vištienos, (padažui))
- 500 gramų mesos (malta, maišyta)
- 1 vienetas mėtų (ryšulėlis, šviežios)
- 100 gramų sūris (mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių ((padažui))
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.
Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Autorius: Santa Maria
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (smulkinti, (padažui))
- 500 gramų pomidorų pastos (trinti, (padažui))
- 100 mililitrų sultinio (vištienos, (padažui))
- 500 gramų mesos (malta, maišyta)
- 1 vienetas mėtų (ryšulėlis, šviežios)
- 100 gramų sūris (mocarelos sūrio, pjaustyto kubeliais)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių ((padažui))
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- 1 arbatinis šaukštelis akmens druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Švelniai susmulkinkite didžiąją dalį mėtų (kelis lapelius palikite patiekalui papuošti).
Sumaišykite maltą mėsą, druską, aitriąsias paprikas ir smulkintas mėtas. Iš maltos mėsos suformuokite kukulius, o į jų vidų įdėkite mocarelos sūrio.
Kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol mėsa švelniai paruduos. Sumažinkite temperatūrą iki 150 °C .
Puode pašildykite padažo produktus ir užpilkite ant mėsos kukulių. Kepkite orkaitėje dar apie 10–15 minučių.
Papuoškite mėtų lapais ir iškart patiekite.
Autorius: Santa Maria
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI