Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku. Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
šiek tiek slyvų (džiovintos, kelios)
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku. Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.