• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek slyvų (džiovintos, kelios)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku.
    Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek slyvų (džiovintos, kelios)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų kiaulės nugarinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome ir pamušame, subarstome prieskoniais ir keletą valandų leidžiame pasimarinuoti. Morkas, svogūną ir papriką supjaustome šiaudeliais, slyvas nuplikiname verdančiu vandeniu. Ant muštinio dedame po gabaliuką morkos, svogūno, paprikos ir po slyvą. Susukame, sutvirtiname dantų krapštuku.
    Apvoliojame suktinukus miltuose, apkepiname svieste ir patroškiname apie 30 min.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų