INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų (džemas)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 300 gramų menkių (filė)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Menkės filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir užmarinuokite kelioms valandoms. Marinatas: apelsinų džemas + smulkintas česnakas + prieskoniai + citrinos sultys.
Paruoštą žuvį voliokite kiaušinių plakinyje - miltuose - plakinyje - miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių aliejuje. Patiekite su virtais ryžiais bei šviežių daržovių salotomis. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų (džemas)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 300 gramų menkių (filė)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Menkės filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir užmarinuokite kelioms valandoms. Marinatas: apelsinų džemas + smulkintas česnakas + prieskoniai + citrinos sultys.
Paruoštą žuvį voliokite kiaušinių plakinyje - miltuose - plakinyje - miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių aliejuje. Patiekite su virtais ryžiais bei šviežių daržovių salotomis. Skanaus.
Autorius: Inesa
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI