REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus, pusę cukraus ir druską sumaišyti. Supilti ištirpintą sviestą, įmaišyti kiaušinį ir gerai išminkyti tešlą. Suformuoti ją į rutuliuką, uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
- Tuo metu galima pasidaryti mėlynių uogienę. Trečdalį mėlynių, likusį cukrų, vanilė ekstraktą ir citrinos sultis sudėti į nedidelį puodą ir pavirti apie 10 minučių. Tada leisti atvėsti ir įmaišyti likusias mėlynes.
- Iškočioti iš šaldytuvo išimtą tešlą ir išpjauti apskritimus, kurie būtų keletu centimetrų didesni už naudojamos formelės dugną. Sudėti išpjautus apskritimus į formeles ir suformuoti krepšelius. Sudėti į juos mėlynių uogienę, truputį užlenkti kraštelius ir kepti 180°C orkaitėje. Iškepusius, apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
REKLAMA