• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai obuolių
  • 1 kilogramas melionų
  • 400 gramų ananasų (konservuoti)
  • 1 litras vandens
  • 400 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai obuolių
  • 1 kilogramas melionų
  • 400 gramų ananasų (konservuoti)
  • 1 litras vandens
  • 400 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius, melioną ir konservuotus ananasus supjaustome norimo dydžio kubeliais. Sudedame juos į stiklainius.
  2. Puode užverdame vandenį, cukrų bei vanilę ir pakaitiname apie 15 minučių, kol skystis šiek tiek sutirštėja. Nukeliame sirupą nuo ugnies ir išpilstome į stiklainius ant vaisių.dangteliais ir pasterizuojame apie 20 minučių.
  3. Stiklainius pasterizuojame bent 20 minučių, tada sandariai uždarome ir, pastatę ant dangtelių bei uždengę stiklainius virtuviniu rankšluosčiu, leidžiame jiems atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų