INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 500 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
- 2 vienetai svogūnų
- 50 gramų jautienos (riebalai)
- 500 gramų jaučio kumpio (stambiai maltas)
- 1 stiklinė pomidorų sulčių
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupkite ir susmulkinkite česnakus bei svogūnus. Juos pakepinkite tirpintuose jautienos riebaluose (galima ir aliejuje), po to įdėkite maltą jautieną ir toliau kepkite. Vėliau šią masę sudėkite į puodą su trupučiu vandens, kartu sumaišius su pupelėmis. Pasūdykite, sudėkite pipirus, smulkintą čili, sultis. Pamaišykite ir ant silpnos ugnies palikite virti valandą. Jei troškinys per sausas įpilkite šiek tiek vandens.
REKLAMA