Vištieną supjaustome kubeliais ir verdame su prieskoniais 5 - 7 min., bulves, morkas taip pat pjaustome kubeliais. Į verdantį vandenį sudedame morkas ir užvirus paverdame pora minučių. Sudedame bulves ir užvirus dar verdame 4 - 5 min. Turi būti truputi nedavirę. Agurkus taip pat pjaustome kubeliais, kaparėlius per puse. Užpilame aliejaus (nepadauginti), citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome. Skanaus.
Autorius: Ričardas
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų (maži)
2 vienetai morkų
1 stiklinė žirnių
400 gramų vištos filė
šiek tiek alyvuogių aliejaus
2 vienetai marinuotų agurkų
1 valgomasis šaukštas kaparėlių (konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome kubeliais ir verdame su prieskoniais 5 - 7 min., bulves, morkas taip pat pjaustome kubeliais. Į verdantį vandenį sudedame morkas ir užvirus paverdame pora minučių. Sudedame bulves ir užvirus dar verdame 4 - 5 min. Turi būti truputi nedavirę. Agurkus taip pat pjaustome kubeliais, kaparėlius per puse. Užpilame aliejaus (nepadauginti), citrinos sulčių ir viską gerai išmaišome. Skanaus.