Tai pyragas smaližiams, kuriems itin patinka sūrio pyragai. Vyšnios šitam pyragui suteikia ypatingą skonį.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas maskarponės sūrio
- 450 gramų baltojo šokolado
- 4 vienetai kiaušinių
- 240 mililitrų grietinės
- 60 gramų cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstraktas
- 1.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
- šiek tiek vyšnių uogienės
- Pagrindui:
- 300 gramų biskvitinių sausainių
- 100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius susmulkinti iki trupinių ir sumaišyti su kambario temperatūros sviestu bei cukrumi. Šita mase iškloti kepimo indo dugną ir kraštus.
- Šokoladą išlydyti virš verdančio vandens - garų vonelėje.
- Maskarponės sūrį sumaišyti su cukrumi. Po vieną įmušti kiaušinius. Supilti vanilę, šokoladą, imbierą ir gerai išmaišyti. Gautą įdarą supilti ant sausainių ir kepti 1 val. orkaitėje įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros. Po to ištepti grietine ir kepti dar apie 10 min.
- Patiekti su vyšnių uogiene.
REKLAMA