Ištirpinkite želatiną nedideliame kiekyje vandens. Maskarponės sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų išplakite plakikliu, į išplaktą masę dėkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Torto formą išklokite biskvitu, uždėkite uogų ir vaisių, ant viršaus sukrėskite maskarponės masę ir apibarstykite pabarstukais. Pyragą reikia laikyti 2 valandas šaldytuve!
Autorius: Raimonda
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
400 gramų grietinės (jogurtinė)
3 valgomieji šaukštai želatinos
šiek tiek vanilinio cukraus
500 gramų maskarponės sūrio
šiek tiek uogų (įvairios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite želatiną nedideliame kiekyje vandens. Maskarponės sūrį, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų išplakite plakikliu, į išplaktą masę dėkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite. Torto formą išklokite biskvitu, uždėkite uogų ir vaisių, ant viršaus sukrėskite maskarponės masę ir apibarstykite pabarstukais. Pyragą reikia laikyti 2 valandas šaldytuve!