INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- šiek tiek prieskonių (Knorr graikiško salotų padažo)
- 1 stiklinė ridikėlių (marinuoti)
- 0.5 vieneto pekino kopūstų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Susmulkinkite pekino kopūstą, nuluptą svogūną ir agurką.
Morką nuskuskite ir sutarkuokite.
Sudėkite visas daržoves į dubenį ir užpilkite iš aliejaus, vandens bei Knorr graikiško salotų padažo prieskonių pasigamintu padažu.
Viską išmaišykite ir apibarstykite petražolėmis.
Skanaus.
Autorius: Livija
REKLAMA