• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek prieskonių (Knorr graikiško salotų padažo)
  • 1 stiklinė ridikėlių (marinuoti)
  • 0.5 vieneto pekino kopūstų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai vandens
  • šiek tiek prieskonių (Knorr graikiško salotų padažo)
  • 1 stiklinė ridikėlių (marinuoti)
  • 0.5 vieneto pekino kopūstų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Susmulkinkite pekino kopūstą, nuluptą svogūną ir agurką.
    Morką nuskuskite ir sutarkuokite.
    Sudėkite visas daržoves į dubenį ir užpilkite iš aliejaus, vandens bei Knorr graikiško salotų padažo prieskonių pasigamintu padažu.
    Viską išmaišykite ir apibarstykite petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Livija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų