Paprikas supjaustome kvadratėliais. Aliejų įkaitinam iki 80 laipsnių temperatūros ir išpilstom į paruoštus stiklainiukus. Taip pat sudedam prieskonius. Iš likusių ingredientų išverdam marinatą, paprikas porą minučių jame paverdam, po to išgriebę sudedam į stiklainiukus su aliejumi, užvirusį marinatą pilam ant paprikų ir sandariai uždarom.
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
2 kilogramai paprikų
50 gramų acto
1 litras vandens
30 gramų druskos
100 gramų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas supjaustome kvadratėliais. Aliejų įkaitinam iki 80 laipsnių temperatūros ir išpilstom į paruoštus stiklainiukus. Taip pat sudedam prieskonius. Iš likusių ingredientų išverdam marinatą, paprikas porą minučių jame paverdam, po to išgriebę sudedam į stiklainiukus su aliejumi, užvirusį marinatą pilam ant paprikų ir sandariai uždarom.