• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (džiovinti lapeliai)
  • 3 kilogramai paprikų
  • 0.5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
  • 0.5 stiklinės acto (9%)
  • 1 litras vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas supjaustykite į 4-6 dalis.
    Mišinį iš vandens, aliejaus, acto, cukraus, druskos ir pipirų užvirkite puode.
    Tada sumeskite paprikas, kelis lauro lapelius ir 3-5 minutes pavirkite.
    Paprikas dėkite į švarius stiklainius ir užpilkite skysčiu iki viršaus.
    Sandariai užsukite dangtelius ir apverskite stiklainius.

    PS: Lauro lapų į stiklainius nedėkite, nes sakoma, kad jie sukelia rūgimą.

Autorius: Gedas

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (džiovinti lapeliai)
  • 3 kilogramai paprikų
  • 0.5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
  • 0.5 stiklinės acto (9%)
  • 1 litras vandens
  • 3 valgomieji šaukštai druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas supjaustykite į 4-6 dalis.
    Mišinį iš vandens, aliejaus, acto, cukraus, druskos ir pipirų užvirkite puode.
    Tada sumeskite paprikas, kelis lauro lapelius ir 3-5 minutes pavirkite.
    Paprikas dėkite į švarius stiklainius ir užpilkite skysčiu iki viršaus.
    Sandariai užsukite dangtelius ir apverskite stiklainius.

    PS: Lauro lapų į stiklainius nedėkite, nes sakoma, kad jie sukelia rūgimą.

Autorius: Gedas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų