INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų (supjaustytas kubeliais)
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 20 gramų svogūnų (žieminiai)
- 300 gramų lašišų (supjaustyta kubeliais)
- 3 valgomieji šaukštai žaliųjų citrinų (sultys, šviežiai spaustos)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (malūnėlyje)
- 3 valgomieji šaukštai sėklų (moliūgų, kepintos ir sutrupintos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos
- 4 vienetai tortilijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis.
Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Autorius: Santa Maria
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų (supjaustytas kubeliais)
- 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 20 gramų svogūnų (žieminiai)
- 300 gramų lašišų (supjaustyta kubeliais)
- 3 valgomieji šaukštai žaliųjų citrinų (sultys, šviežiai spaustos)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (malūnėlyje)
- 3 valgomieji šaukštai sėklų (moliūgų, kepintos ir sutrupintos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai maltos aitriosios paprikos
- 4 vienetai tortilijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis.
Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Autorius: Santa Maria
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI