• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3/4 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 česnakų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 2/5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
  • 5 ir 7/10 mililitro acto (70%)
  • 500 gramų pievagrybių
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuplauti, perpjauti per pusę.
    Česnakus išspausti.
    Sudėti visus ingredientus į keptuvę, išskyrus česnaką.
    Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį ir virti uždengus 5 min.
    Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
    Grybus atvėsinti ir sudėti į stiklainį, padėti į šaldytuvą.
    Palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 val.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3/4 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 česnakų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (džiovinti)
  • 5 vienetai laurų lapų
  • 2/5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
  • 5 ir 7/10 mililitro acto (70%)
  • 500 gramų pievagrybių
  • 1/3 stiklinės vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuplauti, perpjauti per pusę.
    Česnakus išspausti.
    Sudėti visus ingredientus į keptuvę, išskyrus česnaką.
    Užvirinti ant vidutinės ugnies, po to sumažinti ugnį ir virti uždengus 5 min.
    Išjungti ugnį ir sudėti česnaką.
    Grybus atvėsinti ir sudėti į stiklainį, padėti į šaldytuvą.
    Palaikyti šaldytuve mažiausiai 4 val.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų