• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek patisonų (jauni)
  • Marinatui:
  • 3 litrai vandens
  • 1.5 stiklinės acto (9%)
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek krapų (šakelės)
  • šiek tiek pipirai (juodi ir kvapnieji, grūdeliai)
  • 4 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek patisonų (jauni)
  • Marinatui:
  • 3 litrai vandens
  • 1.5 stiklinės acto (9%)
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • šiek tiek krapų (šakelės)
  • šiek tiek pipirai (juodi ir kvapnieji, grūdeliai)
  • 4 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Patisonus nuplaukite ir nuplikykite verdančiame vandenyje 1-2 min. Iš karto atvėsinkite šaltame vandenyje ir nusausinkite. Į švarius stiklainius sudėkite česnako skilteles, krapų šakeles, užpilkite išvirtu ir atvėsintu marinatu, pridenkite dangteliais ir sterilizuokite 3l stiklainius -15 min., 1 l - 10 min., 0,5 l - 8 min. Sandariai užsukite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų