• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelės)
  • 300 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 1 kilogramas obuolių
  • 1 stiklinė acto (vyno)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (žievelės)
  • 300 gramų cukraus
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • 1 kilogramas obuolių
  • 1 stiklinė acto (vyno)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame, perpjauname į dvi ar keturias dalis, pašaliname sėklalizdžius, sudedame į verdantį cukraus ir acto tirpalą. Įdedame prieskonius, verdame, kol obuoliai suminkštėja. Išvirusius obuolius sudedame į indus, marinatądar paviriname, kad jo sumažėtų, užpilame ant obuolių. Indą uždarome, laikyti šaltai.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų