• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų mangoldų (lapkočiai)
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų acto (vaisių)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 6 vienetai pipirai (juodi, grudeliais)
  • 30 gramų druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų mangoldų (lapkočiai)
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų acto (vaisių)
  • 100 gramų cukraus
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 6 vienetai pipirai (juodi, grudeliais)
  • 30 gramų druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mangoldų lapkočius nuplaukite ir supjaustykite tokio ilgio, kad tilptų į jūsų pasirinktą stiklainį. Išsivirkite marinatą iš likusių ingredientų ir juo užpilkite mangoldus. Stiklainius pasterizuokite verdančiame vandenyje 15 - 20 min. Užsukite dangteliais. Labai skanu išsivirti sriubą.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų