• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baravykų
  • 1 litras vandens
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baravykų
  • 1 litras vandens
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai pipirai (juodieji)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalykite, nuplaukite ir supjaustykite baravykus. Užpilkite juos vandeniu ir užvirkite. Tada nupilkite vandenį, grybus nuplaukite. Vėl sudėkite į puodą su švariu vandeniu ir užvirkite. Nugrėbkite putas ir virkite apie 25 minutes ant vidutinės ugnies. Tada nukoškite grybus su kiaurasamčiu.
  2. Supilkite į puodą litrą vandens, nuvarvintus grybus ir sudėkite kitus marinato ingredientus, išskyrus actą. Pavirkite apie 8 minutes, supilkite actą ir nukelkite nuo ugnies.
  3. Į stiklainius sudėkite baravykus, užpilkite marinatu. Sandariai uždarykite ir palikite atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų