• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų silkių ((filė) sūdyta)
  • 10 arbatinių šaukštelių obuolių acto
  • 10 arbatinių šaukštelių cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 mililitrų vandens (virintas, šaltas)
  • 3 galvos svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų silkių ((filė) sūdyta)
  • 10 arbatinių šaukštelių obuolių acto
  • 10 arbatinių šaukštelių cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 mililitrų vandens (virintas, šaltas)
  • 3 galvos svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į litrinį stiklainį įpilame 500ml vandens ir dedame cukrų bei pilame actą santykiu 1:1
    Skonis turi buti stipriai saldžiarūgštis (pabrėžiu - ne švelniai, o stipriai saldžiarūgštis)
    Mano skoniui išėjo 10 a.š. sukraus ir 10 a.š. acto.
    Dabar supjaustome svogūnus griežinėliais, viską išmaišome ir paliekame porai val. marinuotis.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų