Išplakiau kiaušinius su kefyru, tirpintu sviestu ir cukrumi (baltuoju ir vaniliniu). Sodą nugesinau su citrinos sultimis ir įmaišiau į tešlą. Miltus sumaišiau su kakava ir taip pat įmaišiau į tešlą. Galiausiai įmaišiau manų kruopas. Tešlą supyliau į kepimo indą. Pašoviau į 175° C laipsnių orkaitę 45 minutėms.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
200 mililitrų kefyro
1 stiklinė manų kruopų (1 stiklinė 200 ml)
1 arbatinis šaukštelis sodos
100 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakiau kiaušinius su kefyru, tirpintu sviestu ir cukrumi (baltuoju ir vaniliniu). Sodą nugesinau su citrinos sultimis ir įmaišiau į tešlą. Miltus sumaišiau su kakava ir taip pat įmaišiau į tešlą. Galiausiai įmaišiau manų kruopas. Tešlą supyliau į kepimo indą. Pašoviau į 175° C laipsnių orkaitę 45 minutėms.