• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (MANTINGA sluoksniuota bemielė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 100 gramų aguonų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (MANTINGA sluoksniuota bemielė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 100 gramų aguonų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuota bemielė tešla, kiaušinis, sojų padažas, garstyčios, aguonos.
    Atšildyti sluoksniuotą tešlą, išlankstyti ir perpjauti pusiau. Vieną perpjauto lapo dalį patepti garstyčiomis. Ant viršaus užkloti likusią tešlos lapo dalį ir pakočioti. Kiaušinį išplakti su sojos padažu ir patepti tešlą. Galiausiai gausiai pabarstyti aguonomis. Sudėti į kepimo skardą ir kepti orkaitėje apie 20 min. Nors yra naudojamos garstyčios-jų skonis nėra labai jaučiamas.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų