• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • 2 vienetai morkų (nedidelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek sultinio (gali būti iš kubelių)
  • šiek tiek mangoldų (300-400)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sultinyje išverdame pjaustytas bulves, mangoldus apverdame. Keptuvėje apkepiname svogūnus, morkas. Išgriebiame bulves ir mangoldus iš sultinuko, dedame į smulkintuvą kartu su smulkintais česnakais - smulkiname iki vientisos masės. Morkas su svogūnais taip pat sutriname smulkintuve. Abi tyres suverčiame atgal į sultinį ir gerai išmaišome. Truputėlį pakaitiname (3-4min.) Pilame į lėkštes, skaniname grietinėle ir pakepintais pievagrybiais.
    (Tą patį galima padaryti naudojant špinatus vietoje mangoldų.)

Autorius: Jūratė Čėsnaitė

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • 2 vienetai morkų (nedidelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek grietinėlės
  • šiek tiek sultinio (gali būti iš kubelių)
  • šiek tiek mangoldų (300-400)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sultinyje išverdame pjaustytas bulves, mangoldus apverdame. Keptuvėje apkepiname svogūnus, morkas. Išgriebiame bulves ir mangoldus iš sultinuko, dedame į smulkintuvą kartu su smulkintais česnakais - smulkiname iki vientisos masės. Morkas su svogūnais taip pat sutriname smulkintuve. Abi tyres suverčiame atgal į sultinį ir gerai išmaišome. Truputėlį pakaitiname (3-4min.) Pilame į lėkštes, skaniname grietinėle ir pakepintais pievagrybiais.
    (Tą patį galima padaryti naudojant špinatus vietoje mangoldų.)

Autorius: Jūratė Čėsnaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų