• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato (šviežiai maltas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės aliejaus (augalinis (kepimui))
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas mangoldų (ryšelis)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mangoldų lapus nuplikinkite, nusausinkite ir susmulkinkite.
    Dideliame dubenyje sumaišykite mangoldus, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, muskatą bei cukrų.
    Sudėkite tarkuotą sūrį, kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.
    Galiausiai sudėkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Gerai išmaišykite tirštą tešlą.
    Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame šaukštu suformuotus tešlos kamuoliukus.
    Iškepusius kukulaičius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir nusivarvėjus riebalams iškart patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Akvilė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio muskato (šviežiai maltas)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/3 stiklinės pieno
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 stiklinės aliejaus (augalinis (kepimui))
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 vienetas mangoldų (ryšelis)
  • 1 sauja svogūnų laiškų (smulkinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mangoldų lapus nuplikinkite, nusausinkite ir susmulkinkite.
    Dideliame dubenyje sumaišykite mangoldus, smulkintus svogūnų laiškus, druską, pipirus, muskatą bei cukrų.
    Sudėkite tarkuotą sūrį, kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.
    Galiausiai sudėkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Gerai išmaišykite tirštą tešlą.
    Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų ir apkepkite jame šaukštu suformuotus tešlos kamuoliukus.
    Iškepusius kukulaičius sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir nusivarvėjus riebalams iškart patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų