• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 4 vienetai mangų
  • 200 mililitrų vandens
  • 2/5 stiklinės sulčių (laimo, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mango vaisius nulupkite, išimkite kauliukus ir sutarkuokite smulkiausia tarka.
    Į dubenį su sutarkuotais mango vaisiais su pilkite laimo sultis.
    Supilkite į puodą vandenį ir cukrų ir užvirkite ir dar pavirkite kol visiškai ištirps cukrus.
    Cukrui ištirpus supilkite į mango vaisių ir laimo sulčių masę.
    Viską gerai išmaišykite, supilkite į šalčiui atsparų indą ir padėkite į šaldymo kamerą.
    Iš sušalusios masės suformuokite šerbeto kamuoliukus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus
  • 4 vienetai mangų
  • 200 mililitrų vandens
  • 2/5 stiklinės sulčių (laimo, šviežiai spaustos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mango vaisius nulupkite, išimkite kauliukus ir sutarkuokite smulkiausia tarka.
    Į dubenį su sutarkuotais mango vaisiais su pilkite laimo sultis.
    Supilkite į puodą vandenį ir cukrų ir užvirkite ir dar pavirkite kol visiškai ištirps cukrus.
    Cukrui ištirpus supilkite į mango vaisių ir laimo sulčių masę.
    Viską gerai išmaišykite, supilkite į šalčiui atsparų indą ir padėkite į šaldymo kamerą.
    Iš sušalusios masės suformuokite šerbeto kamuoliukus ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų